Site icon Полемика

Компанія Gorenje завжди в списках лідерів на ринку побутової техніки

Компанія Gorenje, заснована в 1950 році і ось уже понад півстоліття є одним із найбільших підприємств Словенії. На сьогодні компанія, яка в першу чергу спеціалізується на випуску побутової техніки під однойменним брендом Gorenje, входить до сімки провідних виробників побутової техніки в Європі. Щорічно компанія випускає понад 1 млн. холодильників, 900 тис. плит і духовок, понад 500 тис. пральних машин – всього понад 2,5 млн. одиниць продукції на рік. 

Головний принцип концерну Gorenje полягає у постійному удосконаленні та модернізації виробничої діяльності. Розробники прагнуть суворої відповідності сучасним стандартам якості та екологічності. Кожен випущений компанією пристрій – це продумане поєднання передових технологій, сучасного дизайну та турботи про довкілля.

Переваги побутової техніки Gorenje

Візитною карткою побутової техніки Gorenje є естетичний вигляд. При виготовленні техніки Gorenje використовуються практичні та довговічні матеріали – нержавіюча сталь, спеціально підготовлене надміцне скло, алюміній. Завдяки цьому всі прилади відрізняються надійністю, довговічністю, простотою в експлуатації та догляді.

Асортимент Gorenje постійно оновлюється з урахуванням останніх тенденцій у сфері дизайну та функціональності. Одними з останніх новинок виробника є духовки з кольоровими інтерактивними дисплеями та варильні панелі Iqcook, які можуть самостійно контролювати роботу конфорок за допомогою спеціальних сенсорів.

Концерн Gorenje випускає дуже широку лінійку корисної техніки для дому. Серед великого вибору ви можете обрати для себе усю необхідну техніку, що підходить в першу чергу для кухні та і для всього дому, а гарантована якість та лояльні ціни приємно здивують. Все це зробить оселю зроблять стильною та наповненою. Продуманий унікальний дизайн, надійність та європейські стандарти — це головне кредо компанії Gorenje.

Спеціалісти компанії Gorenje рекомендують звернути увагу на товари для дому: 

З назвою бренду Gorenje сьогодні асоціюється якість та надійність і немає такої людини, котра б сказала, що техніка від такого відомого бренду може бути неякісною.

Exit mobile version