Site icon Полемика

OpenAI презентувала оновлену модель Chat GPT: що змінилось

Компанія OpenAI випустила оновлену модель чатбота зі штучним інтелектом GPT-4O, яка буде безкоштовною для всіх користувачів. Про це повідомляє Полемика з посиланням на блог компанії.

За словами гендиректора Сема Альтмана, ця модель є «мультимодальною», а це означає, що вона може генерувати контент, розуміючи команди користувача голосом, у тексті та в зображеннях.

Технічна директорка компанії Міра Мураті додатково розповіла про можливості чатбота GPT-4O. Вона зазначила, що вдосконалена модель набагато швидша та покращує можливості взаємодії в тексті, візуалізації та аудіо.

Як наголосила Мураті, GPT-4O є кроком до більш природної взаємодії між людиною та комп’ютером.

«Вона приймає як вхідні дані будь-яку комбінацію тексту, аудіо та зображень та генерує будь-яку потрібну комбінацію тексту, аудіо та зображень. GPT-4О може реагувати на аудіозапит у середньому за 320 мілісекунд, що приблизно відповідає часу реакції людини в розмові», — пояснили у блозі компанії.

Розробники чат-боту запевняють, що ця модель не лише швидша та мультимодальна, але й краще розрізняє емоційне забарвлення голосових завдань користувача.

Серед інших новацій:

Раніше Полемика писала про те, що Instagram анонсував низку нововведень для Stories.

Exit mobile version