Site icon Полемика

1 млн монет чекає на вас: який секретний шифр заховали в Hamster Kombat 13 червня

Механізм цієї гри-«тапалки» не новий – кожне натискання на хом’яка приносить ігрові монети. Нещодавно розробники додали у гру нову функцію, яка дозволяє 1 млн монет. Це можна зробити за допомогою шифру азбуки Морзе. Полемика розповідає, яке секретне слово приховане 13 червня та як правильно його ввести.

Як вводити щоденний шифр

Зайдіть у Telegram та перейдіть до чат-боту гри. Далі тричі натисніть кнопку «Прибуток за натискання» у верхньому лівому куті екрана. Коли колір фону вашого хом’яка зміниться на червоний, у вас на екрані з’явиться поле для введення шифру.

Кожна буква в азбуці Морзе складається з крапки (•) та тире (-). У Hamster Kombat крапка (•) вводиться коротким кліком, а тире (-) з довгим натисканням протягом 2-3 секунд.

Секретне слово на 12-13 червня: SATOSHI

Ось як правильно ввести шифр в азбуці Морзе:

При правильному введенні шифру, на екрані з’явиться підтвердження, що ваш бонус активовано. Якщо ви припустилися помилки під час введення шифру, не переживайте, а просто повторіть введення знову.

Які переваги надає шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat

Це нововведення урізноманітнило гру і зробило її більш захопливою. Використовуючи азбуку Морзе, ви можете вдосконалити свої навички кодування та отримати додаткові бонуси в грі. Шифр оновлюється щодня о 22:00 (за київським часом).

Раніше Полемика писала про те, що відомо про Hamster Kombat і чи варто витрачати на нього час.

Exit mobile version