Site icon Полемика

Новий шифр в Hamster Kombat 6 липня

Цей проєкт у вигляді гри-«тапалки» створений на базі Telegram, що робить його дуже доступним для користувачів.

Розробники постарались, що гра мала неповторну концепцію та багатогранні стратегії, які продовжують залучати нову аудиторію.

Крім того, у Hamster Kombat часто з’являються оновлення, які дають гравцям шанс збільшити пасивний прибуток за допомогою системи бонусів.

Шифр азбуки Морзе є якраз одним із тих цікавих завдань у грі, який може збільшити ігровий рахунок гравців на 1 млн монет. Полемика з посиланням на M.I.G розповідає, який секретний шифр потрібно розгадати 6 липня.

Як правильно вводити кодове слово

Для того, щоб почати введення секретного шифру, вам потрібно натиснути кнопку «Щоденний шифр», яку знаходится на головному екрані гри над зображенням хом’яка.

Зміна кольору фону тваринки означає, що прийшов час для введення кодового слова.

Кожна буква в азбуці Морзе складається з крапки (•) та тире (-). У Hamster Kombat крапку (•) потрібно вводити коротким кліком, а тире (-) – довгим натисканням протягом 2-3 секунд.

Новий шифр 6 липня: BURN

Введення секретного шифру – це дуже простий і швидкий процес, який займе не більше хвилини вашого часу. Кількість спроб введення необмежена, тому навіть якщо ви зробили помилку – починайте повторне введення.

Ось як правильно ввести кодове слово в азбуці Морзе:

Ви отримаєте підтвердження у випадку успішного введення шифру – на екрані з’явиться сповіщення з кнопкою «Забрати приз». Один клік – і бонус вже ваш.

Новий шифр з’явиться наступного дня о 22:00 (за київським часом), тому не гайте часу і використайте свій шанс сьогодні!

Інші проєкти

Вже з’явилось чимало аналогів Hamster Kombat, які надають можливість заробітку криптовалюти без вкладень. Якщо ви хочете спробувати щось новеньке, можете звернути увагу на:

Лістинг токенів HMSTR

Лістинг, який має відбутися уже в цьому місяці, це подія, яка відкриє нові можливості для гравців і дозволить обміняти зароблені внутрішньоігрові монети на реальні гроші.

Вже зараз рекомендуємо вам ознайомитись і зареєструватися на біржах, які можуть включити токени HMSTR у свій лістинг:

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень Blum Crypto Bot.        

Exit mobile version