Site icon Полемика

Нові комбо карти в Hamster Kombat 8-9 липня: лише декілька кліків – і бонус ваш!

Все завдяки простому механізму гри і системі бонусів, яка дозволяє заробити до 5 млн монет всього за хвилину. А ще – заробляти криптовалюту в Hamster Kombat можна без жодних вкладень.

Вже близько місяця у гравців з’явилась унікальна можливість збільшити свій пасивний прибуток, виконуючи цікаві завдання, за які вони отримують приємні бонуси. Наразі комбо карти стали однією із найпопулярніших «фішок» у грі.

Полемика з посиланням на M.I.G. розповідає, які комбо карти подарують 5 млн монет 8-9 липня.

Що відомо про комбо карти в Hamster Kombat

Комбінація із трьох карт допомагає отримати на ігровий баланс додаткові 5 млн монет, які можна витрачати на апгрейд своєї біржі і збільшення пасивного прибутку. Про нові комбо карти стає відомо щодня о 15:00 (за київським часом). У гравців є 24 години, щоб скористатись актуальною комбінацією для отримання бонусу.

Комбо карти 8-9 липня

Комбо карти: де знайти і як придбати

Після покупки усіх карт, ви отримаєте сповіщення про успішну транзакцію і зможете користуватись бонусом в 5 млн монет. Варто зауважити, що для покупки деяких карт вам доведеться не лише заплатити монети, але й виконати різні завдання, наприклад, підписатись на на YouTube-канал, або вислати другу інвайт у гру.

Чому важливо купувати комбо карти

Комбо карти дозволяють збільшувати ваш пасивний прибуток. Як це відбувається:

Важливо! Звертайте увагу на те, який прибуток приносить карта: чим вище, тим краще. Наприклад, покупка картки за 5,000 монет, яка приносить +500 прибутку на годину, буде дуже вигідною, адже вона окупиться всього за 10 годин.

Пам’ятайте про те, що наступного дня вам може не вистачити ресурсів для покупки нових карт з набору, тому плануйте свої дії наперед.

Якщо ви купили усі карти з набору, але не бачите їх у полі зверху, оновіть сторінку, клікнувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Інші проєкти

На базі Telegram вже створено чимало міні-застосунків, які дозволяють заробляти криптовалюту з мінімальними вкладеннями або взагалі без них. Серед популярних аналогів Hamster Kombat:

Яке майбутнє чекає на Hamster Kombat

Оскільки популярність гри стрімко зростає, розробники не припиняють розвивати проєкт. В найближчих планах – удосконалити взаємодію між гравцями і зробити гру ще більш привабливою, щоб залучити нову аудиторію.

Ба більше, засновник Telegram Павло Дуров заінтригував повідомленням про те, випуск токена HMSTR на блокчейні TON заплановано через місяць.

Ця подія відкриє нові можливості для гравців – вони зможуть перевести токени на свій криптогаманець та реалізувати їх на біржі. Ось список популярних бірж, які допоможуть вивести зароблені гроші:

Раніше Полемика писала про інший простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.  

Exit mobile version