Site icon Полемика

Секретний шифр в Hamster Kombat 18 липня: як правильно ввести

Цей міні-застосунок розроблений на базі Telegram, який дозволяє легко заробляти криптовалюту без жодних вкладень.

Гра має дуже простий і зрозумілий механізм заробітку внутрішньоігрових монет, а також цікаві завдання, які допомагають збільшити пасивний прибуток.

Розробники продовжують активно розвивати проєкт. Так, вже більше місяця у грі є функція шифру азбуки Морзе, завядки якому гравці можуть отримати додатковий 1 млн монет. Полемика розповідає, який секретний шифр потрібно розгадати у грі 18 липня.

Введения шифру: з чого почати

Зміна кольору фону хом’яка означатиме, що режим азбуки Морзе був активований. Починайте введення секретного коду.  

Крапки (•) та тире (-) – це символи, з яких складається кожна буква в азбуці Морзе. У Hamster Kombat крапку (•) порібно вводити коротким кліком, а тире (-) – довгим натисканням протягом 2-3 секунд.

Секретний шифр 18 липня: YIELD

На введення коду у вас піде не більше хвилини, а от бонус, який ви отримаєте, допоможе вам збільшити пасивний прибуток, який ви будете отримувати за годину.

Введення шифру – це не важко, але тарпляються і помилки. За це не варто хвилюватись, адже кількість спроб необмежена, тому ви можете повторити процедуру ще раз, доки не отримаєте підтвердження про успішне введення. Коли на екрані з’явиться сповіщення з кнопкою «Забрати приз», натискайте на неї і переходьте до прокачки вашої біржі.

Варто зазначити, що секретний шифр діє лише протягом 24 годин і буде змінений о 22:00 19 липня. Тому сьогодні ви ще маєте шанс скористатись кодовим словом для отримання бонусу.

Схожі проєкти

Якщо ви цікавитися іншими проєктами для заробітку криптовалюти з мінімальними вкладеннями або взагалі без них, вам можуть сподобатися:

Чи буде випуск токенів Hamster Kombat

Здається, розробники планують підтримувати рівень зацікавленості гравців до гри, тому докладають чималих зусиль, щоб у Hamster Kombat нові унікальні «фішки» і він залишався на піку популярності ще довгий час.

Водночас гравці вже не можуть дочекатися випуску токенів HMSTR, який дозволить обміняти зароблені монети на реальні гроші.

Рекомендуємо вам зареєструватися на біржах, які можуть включити токени HMSTR у свій лістинг:

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.

Exit mobile version