Site icon Полемика

Нові комбо карти в Hamster Kombat 19-20 липня

Проєкт здобув шалену популярність завдяки простому механізму гри на цікавій системі бонусів. Про нього говорять у всіх популярних соцмережах, адже вже дуже скоро має відбутися випуск токенів HMSTR.

Гра-«тапалка» зібрала вже мільйони активних користувачів, і продовжує завойовувати нову аудиторію, надаючи можливість заробляти криптовалюту без жодних вкладень.

Розробники також передбачили у грі функції, які дозволяють збільшити пасивний прибуток. Серед них – комбо карти та секретний шифр азбуки Морзе.  

Сьогодні Полемика розкаже, що таке комбо карти, які дають шанс отримати 5 млн монет.

Що таке комбо карти в Hamster Kombat

Комбо картки – це комбінація із трьох карт, яка стає відомою щодня о 15:00 (за київським часом). Збір усіх карток з набору дає гравцям шанс отримати 5 млн монет. Ці ресурси можна витратити на розвиток своєї біржі.

У вас є 24 години, щоб скористатись актуальним набором, адже через 24 години (о 15:00 20 липня) сьогоднішні карти будуть неактуальні.

Які комбо карти варто купувати 19-20 липня

Де шукати комбо картки

Після того, як ви до чат-боту Hamster Kombat в Telegram, натисніть на кнопку «Комбо», яка розташована з правого боку над зображенням хом’яка, або кнопку «Mine», яку ви побачите в полі під зображенням тваринки.

Актуальні комбо карти ви зможете купити у розділах «Markets», «Legal», «PR & Team», «Web3» чи «Specials».

Коли ви виявили потрібну карту, вам потрібно її придбати. Якщо у вас бракує ресурсів на покупку, спробуйте зробити через декілька годин. Деякі карти вимагатимуть виконання нескладних завдань. Вас можуть просити підписатись на YouTube-канал, переглянути відео, запросити декілька друзів у гру або зробити апгрейд певної карти.

Щойно ви зберете усі карти з набору, на екрані з’явиться сповіщення про успішну транзакцію. Натискайте на кнопку і забирайте свій бонус.

Рекомендації щодо використання комбо карт

Винагороду, яку ви отримуєте за збір актуальної комбінації, вам потрібно використати для покупки нових або підвищення рівня раніше придбаних карт, адже це впливає на збільшення пасивного прибутку.

Рекомендуємо уважно обирати карти, звертаючи увагу на те, який прибуток вона приносить. Наприклад, краще купувати картку за 10,000 монет, яка приносить +5к прибутку на годину, адже вона окупиться всього за декілька годин.

Ще одна рекомендація: для придбання більш вигідної карти, ресурси потрібно вміти накопичувати. Тому обдумуйте і плануйте покупку, адже саме від цього залежить ваш пасивний прибуток.

Якщо комбо карти, які ви придбали, не відображаються у полі зверху, варто оновити сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Інші проєкти

Для новачків, які тільки починають свої кроки у криптосвіті, міні-застосунки на базі Telegram – це чудовий старт для того, щоб почати заробляти криптовалюту. Їх механізм простий і більшість з них не потребують вкладень. Радимо звернути увагу на:

Що очікує Hamster Kombat у майбутньому

Розробники докладають зусиль для того, щоб зробити проєкт більш впізнаваним та цікавішим. Найближчим часом в грі з’являться оновлення, які гарантовано залучать нову аудиторію до гри.  

Кількість активних гравців також стрімко зростає перед прийдешнім випуском токена HMSTR на блокчейні TON, який, по попередньої інформацією, має відбутися вже дуже скоро.

Рекомендуємо звернути увагу на великі бірж, які можуть включити токен в свій лістинг:

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.

Exit mobile version