Site icon Полемика

Що відомо про складаний iPhone від Apple і коли він з’явиться у продажу

Це стане першим кроком Apple у технологію складаних дисплеїв та серйозною еволюцією для iPhone.

Про це пише Полемика з посиланням на провідний сайт новин про iPhone, iPad і Mac 9to5Mac.

Що відомо про складаний iPhone

Відповідно до повідомленнями корейських ЗМІ Hankooki та ET News, джерела, дотичні до Apple, повідомляють, що компанія наразі знаходиться на стадії досліджень та розробки складаного смартфона зверху вниз з 2024 року. Очікується, що у розгорнутому вигляді пристрій матиме розміри, аналогічні існуючим iPhone.

В останні роки Apple стала власником патентів, пов’язаних зі складаними продуктами. Згідно чуток, в 2024 році Apple офіційно розпочала дослідження та розробки, а також підписала контракт на постачання панелей із Samsung Display (SDC). З огляду на типовий дворічний цикл розробки нових продуктів Apple, запуск нового орієнтовно вийде у світ 2026 року.

Смартфон матиме складану конструкцію зверху вниз, більше схожу на Samsung Galaxy Flip, ніж Galaxy Fold. Розмірами він не буде поступатись існуючим моделям iPhone, імовірно у розгорнутому вигляді.

Минулого разу ходили чутки про створення Apple складаного iPhone. Але досі повідомлення вказували на те, що компанія сконцентрована на інших пристроях для своїх перших пристроїв зі складаним екраном.

Це включає MacBook M5 зі складаним дисплеєм та складаний iPad. Тепер все говорить про те, що iPhone матиме високий рівень пріоритету.

Спочатку існувало припущення, що Apple спочатку випустить складаний iPad, щоб оцінити реакцію ринку і накопичити досвід продажів, перш ніж впровадити технологію у свій основний продукт, iPhone.

Однак через проблеми на китайському ринку смартфонів Apple, як повідомляється, провела коригування свох планів і може представити iPhone як свій перший складаний продукт.

Продаж iPhone в Китаї був предметом особливої уваги в останніх квартальних звітах Apple. Оскільки компанія має труднощі на ринку, де складані смартфони мають значне поширення, не виключено, що Apple прискорить свої плани з випуску складаного iPhone.

Раніше Полемика писала про те, що Вв Україні запустять застосунок «Армія+».

Exit mobile version