Site icon Полемика

Секретний код азбуки Морзе в Hamster Kombat 26 липня

Тапаючи на хом’яка гравці заробляють внутрішньоігрові монети, які можна витрачат на розвиток власної біржі.

А щоб збільшити пасивний прибуток, розробники додали у гру цікаві завдання, одним з  яких ж секретний шифр азбуки Морзе. Полемика розповідає, яке кодове слово потрібно розгадати 26 липня та який бонус очікує на граців.

Активація режиму азбуки Морзе

Кожна буква в азбуці Морзе – це комбінація крапок (•) та тире (-). У Hamster Kombat крапку (•) потрібно вводити коротким тапом, а тире (-) – довгим натисканням протягом 2-3 секунд.

Секретний шифр 26 липня: FLASH

Вам може здатися, що вводити комбінацію дуже складно, але, насправді, це завдання займе не більше хвилини вашого часу. Ба більше, кількість спроб не обмежена, тому навіть помилка не стане на заваді, щоб забрати свій бонус. Починайте з першої літери і продовжуйте введення буква за буквою, поки не побачите секретне слово у полі зверху.  

Після успішного введення коду, ви отримаєте сповіщення-підтвердження з кнопкою «Забрати бонус».

Коли 1 млн монет перерахують на ваш баланс, переходьте до прокачки комбо карт.

Нагадаємо, що секретний шифр, як і комбо карти, постійно змінюються. Через 24 години, а саме о 22:00 26 липня, вищезгадане кодове слово вже буде не дійсне.

Схожі проєкти

Насправді, у Hamster Kombat з’явилось вже багато аналогів, які надають можливість заробітку криптовалюту з мінімальними вкладеннями або взагалі без них. Вас можуть зацікавити такі проєкти як:

Майбутнє Hamster Kombat

Розробники роблять все можливе, щоб залучити нову аудиторію до проєкту. Вони готують низку оновлень, які зроблять гру набагато цікавішою.

Водночас гравці очікують на випуск токенів HMSTR, який дозволить обміняти зароблені монети на реальні гроші.

Рекомендуємо зареєструватися на біржах, які можуть включити токени HMSTR у свій лістинг, який має відбутися найближчими місяцями.

Раніше Полемика писала про інший простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.

Exit mobile version