Site icon Полемика

Три комбо карти в Hamster Kombat на 30-31 липня

Простий механізм гри, який здатна зрозуміти навіть дитина, та продумана система бонусів, роблять цю гру-«тапалку» однією з найкращих в своєму роді.

Одним з найцікавіших завдань у грі є комбо картки, які надають можливість отримати великий бонус – 5 млн монет. Сьогодні Полемика детальніше розповість, які комбо карти потрібно купувати в Hamster Kombat 30-31 липня і для чого вони потрібні.

Що потрібно знати про комбо картки в Hamster Kombat

Комбо картки – це комбінація із трьох карт, яка оновлюється щодня о 15:00 (за київським часом). Тому радимо слідкувати за новинами, щоб не втратити шанс заробити 5 млн монет сьогодні.

Ресурси, які ви отримаєте за придбання актуальних комбо карт, допоможуть вам прокачати свою біржу і збільшити пасивний прибуток.

Комбо карти 30-31 липня

Як придбати комбо карти

Заходьте у Telegram зі свого смарфтону.

Відкривайте чат-бот гри Hamster Kombat.

Найпростішим способом перейти до розділу комбо карт – це кнопка «Комбо», яка розташована з правого боку над зображенням хом’яка. Також можна натиснути на кнопку «Mine», яку ви побачите в полі під зображенням тваринки.

Радимо розпочинати пошук актуальних комбо карт з вкладок «Web3» чи «Specials», оскільки саме там часто з’являються нові картки. Також карти можуть бути заховані на вкладках «Markets», «Legal», «PR & Team». Коли ви виявили потрібну карту, вам потрібно її купити.

Якщо ви не можете придбати карту, тому що вам бракує монет, зайдіть у гру пізніше. За цей час на вашому рахунку накопичиться достатньо ресурсів.

Вам також потрібно знати, що деякі карти вимагатимуть виконання простих завдань. Це може бути підписка на YouTube-канал, перегляд відео, запрошення 3-5 друзів у гру або апргейд раніше придбаних карт.

Щойно всі карти з набору будуть у вас, ви отримаєте сповіщення про успішну транзакцію і 5 млн монет потраплять на ваш ігровий рахунок.

Як краще використовувати комбо карти

Бонус, який ви отримаєте за збір актуальних комбо карт, рекомендуємо використовувати для купівлі нових або підвищення рівня раніше придбаних карт, що допомагає збільшувати пасивний прибуток.

Не потрібно скуповувати всі картки підряд. Уважно дивіться на те, який прибуток вона приносить. Наприклад, вигідно купувати карту за 1,000,000 монет, яка приносить +100к прибутку на годину, адже вона окупиться всього за 10 годин.

Також радимо вам відкладати ресурси для купівлі більш вигідної карти трохи пізніше.

Після покупки всі комбо карти відображатися у полі зверху. Якщо поле залишається порожнім, потрібно оновити сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Схожі проєкти

Ігри-«тапалки» – це чудова можливість для новачків познайомитись зі світом криптовалюти і почати її заробляти. У Hamster Kombat є вже багато аналогів, які можуть вас зацікавити:

Що буде з Hamster Kombat у майбутньому

Розробники активно працюють над проєктом, докладаючи зусиль, щоб його більш цікавішим для гравців. Вони планують впровадити нові функції, які неодмінно привернуть увагу нових користувачів.

Крім того, скоро має відбутися випуск токена HMSTR на блокчейні TON, тому кількість активних гравців постійно зростає.

Рекомендуємо вам вже зараз зареєструватись на цих біржах, адже ці платформи планують включити токен в свій лістинг і допоможуть вам вивести зароблені гроші.

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.

Exit mobile version