Site icon Полемика

«Найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув»: Ілон Маск висміяв передбачення медведєва на 2023 рік

Американський бізнесмен Ілон Маск назвав "абсурдними" прогнози на 2023 рік, які опублікував заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв. Мільярдер висміяв віщування російського політика у Twitter, де той поділився своїми думками.

медведєв опублікував 10 своїх прогнозів перед новим роком ввечері 26 грудня.

Многие упражняются в футуристических гипотезах, соревнуясь в предложении самых неожиданных и даже абсурдных. Внесём и мы свою лепту.

На думку екс-президента рф, у 2023 році серед іншого можуть відбутися наступні події:

Свій допис медведєв закінчив так:

С наступающим вас, англосаксонские друзья и их радостно похрюкивающие подсвинки!

Ілон Маск назвав тред із прогнозами медведєва "епічним" і встановив на нього нагадування, яке спрацює через рік. Пізніше у гілці обговорень американський мільярдер написав наступне:

Це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув, вони демонструють вражаючу непоінформованість щодо прогресу штучного інтелекту та сталої енергетики.

Маск і медведєв не вперше коментують дописи один одного. У жовтні бізнесмен відповів на твіт російського чиновника про відставку прем'єр-міністра Великої Британії Ліз Трасс.

Маск написав, що медведєв "досить хороший троль", а також запитав, як у росії справи в українському Бахмуті, де тривають запеклі бої. У відповідь медведєв покликав бізнесмена до Москви на День Перемоги.

Нагадаємо, днями путін вигадав для медведєва нову посаду.

По материалам: Подробности

Exit mobile version