Site icon Полемика

Австралія виділила новий пакет військової допомоги: що увійшло

«>

Австралія вирішила надати Україні новий пакет військової допомоги, який складається з різноманітного обладнання та технологій. Вартість цього пакету складає 12 мільйонів доларів. Про це повідомляє The West Australian.

Серед основних складових цієї допомоги входить 3D-принтер з металу, що може мати широке застосування в військовому виробництві та ремонті обладнання. Крім того, у склад цього пакету входять системи боротьби з дронами, які допоможуть захищати територію України від можливих дронових загроз.

Допомога від Австралії є ще одним кроком у підтримці України в умовах воєнного конфлікту та агресії.

Прем'єр-міністр Ентоні Альбанезе заявив:

Австралія, як і раніше, твердо підтримує Україну в захисті від незаконного та аморального вторгнення росії.

Елементи цього нового пакету допомоги представляють собою передові технології та обладнання, які нададуть Україні значні переваги у сферах розмінування, медичної діагностики та захисту від дронових загроз. Новий 3D-принтер з металу дозволить виготовляти деталі та компоненти для військового обладнання та техніки, що є критичним у воєнних умовах.

У пакеті також є портативні рентгенівські апарати, які можуть бути використані для швидкої та точної медичної діагностики. Системи протидії дронам допоможуть захистити територію України від потенційних дронових загроз.

Ця велика допомога від Австралії свідчить про міжнародну підтримку України в умовах конфлікту та зобов'язання країн світу підтримувати суверенітет та територіальну цілісність України.

Міністр оборонної промисловості Пет Конрой сказав:

3D-принтери по металу можна використовувати для друку запасних частин під час розмінування, а портативне рентгенівське обладнання може надати життєво важливу допомогу українському персоналу на полі бою.

Нагадаємо, у квітні повідомлялося, що австралійська компанія Electro Optic Systems (EOS) підписала з українською державною компанією "Спецтехноекспорт" попередню угоду про постачання дистанційно керованих бойових модулів (ДКБМ) на суму майже $80 млн. 

По материалам: Подробности

Exit mobile version