Site icon Полемика

Умєров прокоментував чутки щодо звільнення Залужного: що відомо

«>

12 грудня міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що немає жодних планів щодо заміни Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це міністр оборони розповів під час спільного брифінгу з міністром оборони Латвії, повідомляє "Суспільне".

У військовому керівництві завжди є перехідні речі, які були до мене, і з якими я дуже відкритий до суспільства і до своїх колег ставлюся. У цьому плані питання таке не стоїть. Я знаю, його розкручують і зовнішньо, і внутрішньо. Ми сьогодні були разом із главкомом, вітали командувача Сухопутних військ. Я завжди жартую з цього питання з Валерієм Федоровичем, кажу: "Хто на цей раз тебе звільняє?", — сказав Умєров.

Умєров також відзначив, що щодо змін у військовому командуванні він завжди готовий до відкритого обговорення. Якщо передбачаються будь-які зміни, він буде інформувати про них.

Нагадаємо, жодного конфлікту між президентом України Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним немає.

Це лише фантазії західних журналістів, яким за два роки вйни стало не так цікаво писати про українськиїх войїнів, які в окопах мужньо боронять Батьківщину від російських загарбників.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" заявив радник керівника Офісу Президента Сергій Лещенко. 

По материалам: Подробности

Exit mobile version