Site icon Полемика

Трамп продовжує блокувати виділення допомоги Україні: що він заявив цього разу

Він домагається рішення про нові жорсткі заходи, які мають містити забезпечення національної безпеки Штатів, у тому числі захист американсько-мексиканського кордону.

Заява лідера Республіканської партії може знову відкласти рішення про виділення допомону США Україні. Трамп наголошує на необхідності створити окремий законопроєкт, який не буде прив’язаний до іноземної допомоги. Про це повідомляє Полемика з посиланням на Insider paper.

«Нам потрібен окремий законопроєкт про кордони та імміграцію. Він не повинен бути прив’язаний до іноземної допомоги будь-яким способом, у будь-якій формі», — заявив експрезидент.

Сенатори раніше надали імміграційний законопроєкт, який уже назвали найжорсткішим за останнє століття. Чинний президент США Джо Байден зобов’язався підписати його.

Цей пакет включає як кошти для посилення кордону, так і допомогу союзникам. Загальна вартість становить $118,3 млрд.

Варто зазначити, що для республіканців цей законопроєкт дуже вигідний, адже за інших умов демократи не погодились би його підписати. Втім, Трамп, який контролює представників партії, у перегонах за перемогою на президентських виборах прагне позбавити Байдена «політичних балів».

Нагадаємо, Зеленський вперше прокоментував чутки довкола відставки Залужного.

Exit mobile version