Site icon Полемика

Порошенко обіцяє винагороду за оригінальну назву для своєї «терористичної організації»: що відомо

У відповідь він запропонував потролити росіян.

Про це пише Полемика з посиланням на сторінку Порошенка в Instagram.

У соцмережах політик оголосив конкурс на найкращу назву для своєї «терористичної організації» і пообіцяв винагородити переможця.

Він додав, що у російських окупантів «болить голова» не лише від того, як атакують українські захисники, а й через те, що його у РФ визнали «терористом та екстремістом».

Водночас Порошенко зазначив, що для внесення його до реєстру в суді РФ, має бути вказана назва терористичної організації, до якої він нібито належить.

«Шукають, судяться, відправляють запити в «мін’юст». Тому пропоную спростити роботу цим виродкам», – написав п’ятий президент України.

Відтак Петро Порошенко запропонував своїм підписникам придумати назву, яку російська влада могла б внести у свої документи.

Він зазначив, що рашисти обов’язково щось виберуть, адже уважно стежать за його сторінками в соцмережах. Тому, хто запропонує найкращу назву, отримає винагороду.                 

«Повірте, вони дуже уважно стежать за моїми сторінками, особливо в телеграмі, хай обирають. А той, хто придумає найкращу назву — отримає від мене подарунок, дуже особливий. Ваші варіанти пишіть у коментарях», – підсумував він.

Раніше Полемика писала про те, що відомо про обмін політув’язненими між Заходом і РФ.

Exit mobile version