Site icon Полемика

Як Трамп збирається закінчити війну в Україні «за 24 години»

Дональд Трамп

Як Трамп збирається закінчити війну в Україні «за 24 години»

Він збирається поставити ультиматум Путіну, щоб він розпочав виведення своїх військ з України за добу.

Про це пише Полемика з посиланням на члена Республіканської партії США у штаті Нью-Йорк Бориса Пінкуса в інтерв’ю для «Сейчас».

Республіканець нагадав, коли Трамп під час свого президентства реалізував аналогічний план щодо російського угрупування у Сирії. Тоді росіяни відмовились погоджуватися на умови американського президента, й підрозділи ПВК «Вангер» були ліквідовані американськими військами.

Пінкус впевнений, що Трамп буде діяти так само щодо України.

«Чому він каже, що вирішить це питання за 24 години – дуже просто. І він уже відповів на це. Він сказав, що подзвонить Путіну і дасть йому час, щоб він викинув свої війська за кордони 91-го року. І скаже йому: «Май на увазі, я дам Зеленському те, що знищить твій режим, і вибору в тебе не буде». Це він хоче зробити… Це і є ці 24 години, і він за 24 години знищив вагнерівське угруповання у Сирії. Він тоді їм дав час, оголосив про це і знищив їх», — висловився республіканець.

Читайте також: Що передбачає безпекова угода, яку Україна підписала з США

Крім того, американський політик пояснив, чому Трамп не публічно не розголошує свій план. Справа в тому, як говорить Пінкус, йому все ще потрібно перетягнути на свій бік американців, які не визначилися. В першу чергу вони очікують від Трампа вирішення не ізраїльського чи українського питання, а першочергово вирішення внутрішніх питань. І так людей доволі багато.

«Помірковані в Штатах чекають, щоб Трамп оголосив, що на порядку денному його роботи на першому місці не Україна чи Ізраїль, а боротьба з інфляцією, кордон з Мексикою, і багато інших внутрішніх проблем. Цього вони чекають. А їх 10-15 мільйонів», — заявив республіканець.

Раніше Полемика писала про те, як в США прокоментували ситуацію в Курській області.

Exit mobile version