Site icon Полемика

Трамп вчергове зробив низку скандальних заяв про Україну: чи зустрінеться він із Зеленським в США

Дональд Трамп

Трамп вчергове зробив низку скандальних заяв про Україну: чи зустрінеться він із Зеленським в США

Представник передвиборного штабу Дональда Трампа, кандидата у президенти США від Республіканської партії, заявив, що Трамп не буде проводити зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, який наразі знаходиться з робочою поїздкою у США. Глава України планував представити йому свій План перемоги, зустріч політиків нібито планувалась на 26 вересня.

Про те, що Трамп не бажає зустрічатись із Зеленським, пише Полемика з посиланням на Politexpert

За словами чиновника, який говорив на умовах анонімності, зустріч між ними не планувалась, попри заяву українських офіційних осіб, що Зеленський проведе зустріч із колишнім президентом.

Крім того, виступаючи в Савані, штат Джорджія, Трамп нахвалював військову могутність Росії в історії. Він відверто висміював позицію нинішнього президента США Джо Байдена, який впевнений, що Америка має підтримувати Україну до її перемоги.

«Байден каже: «Ми не підемо, поки не переможемо. А що станеться, якщо вони (росіяни, ред.) переможуть? Ось що вони роблять – вони воюють. Як мені хтось сказав цими днями, вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Ось що вони роблять. Вони воюють. І це неприємно», — заявив Трамп.

Він наголошує на виході США з війни РФ проти України, хоча і не став уточнювати, як це має виглядати. Республіканець продовжив свої популістські висловлювання, начебто він швидко покладе край війні, якщо його буде обрано президентом.

Раніше Полемика пиала про те, як Сікорський пояснив свої слова про передачу Криму від мандат ООН.

Exit mobile version