Site icon Полемика

Сухий корм для котів — вибір відповідального володаря

Чому котиків варто давати саме його і в чому полягають переваги такого харчування?

Три причини купувати для домашнього улуюбленця сухий корм

Перше, що привертає увагу відповідальних котовласників — це збалансована формула. Якщо на кормі є вказівка, що він повнораціонний або призначений для щоденного вживання, значить, він вже містить всі необхідні коту нутрієнти в оптимальній пропорції. Тобно сухий корм для котів — це саме те, що забезпечить улюбленцю здоров’я і бадьорість.

Друга — доступність і легкість в приготуванні. Будь-яка людина, у якої є домашня тварита, знає, що її іноді просто нічим годувати. При цьому кішки не здатні самостійно вирішити проблему харчування і змушені бути заручниками людській ліні. Запаси сухого корму знімають цю проблему раз і назавжди.

Третє — сухий корм не псується. Досить насипати в миску гірку «сухариків» — і можна спокійно вирушати у своїх справах хоч до наступного дня, у кішки буде запас провізії.

Сухий корм — це найкраще рішення для тваринного

За яких ще міркувань власники котів віддають перевагу саме такому раціону? На це питання можна дати відразу кілька відповідей:

На що орієнтуватися при виборі корму

При виборі раціону для кішки слід орієнтуватися на склад, за яким стане ясно, чи шкідливо годувати кішку сухим кормом даної марки. Найбільш якісними є корма, виготовлені з м’яса тварин і океанічної риби. У них знаходяться всі необхідні поживні речовини і не містяться шкідливих компонентів.

При цьому дуже важливо стежити за тим, щоб у домашнього улюбленця не виникла алергічна реакція на якийсь з компонентів корму. Проблема в тому, що неможливо встановити, на який саме, тоді доводиться довго перебирати корми різних торгових марок. Але такі ситуації виникають досить рідко і точно не з сухими кормами від відомих марок, де строго стежать за складом.

Exit mobile version