Site icon Полемика

Що варто знати про пальне UPG перед тим, як заправити авто?

Кожен водій автомобіля турбується про своє авто та знає – вік, який прослужить його машина, напряму залежить від того, як дбати про неї. 

Тому ми разом з мережею АЗК UPG виокремили для вас 5 головних пунктів по догляду за автомобілем:

  1. Повна мийка авто щонайменше 1 раз на місяць;
  2. Використання якісного масла та його заміна кожні 8-10 тис. км;
  3. Постійна перевірка тиску в шинах;
  4. Заміна гальмівних колодок кожні 30-40 тис. км, або раніше, якщо помічаєте, що гальма швидко зношуються;
  5. Заправка лише якісним пальним.

Проте найголовнішим є останній пункт. Якість пального напряму впливає на термін служби автомобіля. Перше, на що варто звернути увагу – це на октанове число.

На багатьох заправках продається паливо з  низьким октановим числом і саме це може зробити машину млявою та ненажерливою. Проте на UPG, завдяки методу прямого перегону на виробництві, бензин upg100 має високе октанове число та стає «любов’ю з першого баку» в клієнтів АЗС.

Не менш важливим фактором є вміст сірки в паливі. Ця речовина широко використовується в хімічній промисловості. Проте її велика кількість в паливі призводить до корозії та швидкого зносу деталей.

Тобто високий вміст сірки в бензині та дизелі провокує збільшення відкладення і нагару, чим зменшує термін служби моторного мастила, каталізатора та фільтр сажі.

Саме тому заправки UPG використовують лише пальне, яке виготовляється методом прямого перегону та без сторонніх домішок та присадок, в результаті чого в ньому в 5 разів менше сірки, в порівнянні з іншими АЗК.

А як же зрозуміти, що дизельне паливо є якісним?

Щонайперше – це мінімальний вміст сірки та поліциклічних ароматичних вуглеводів, стійкий показник октанового числа та стійкість до низьких температур. 

На що варто звернути увагу окрім якості?

Як би банально не звучало – варто слідкувати за рівнем палива в баці. Якщо часто зловживати та їздити «на лампочці», це може призвести до потрапляння води в помпу, далі вона буде поступово руйнувати його і може навіть потрапити у двигун. Таким чином продовжити життя свого авто можна всього лиш завдяки вчасній його заправці.

Заправляючись на АЗС UPG ви забезпечуєте не лише якісне пальне для своєї машини, а й комфорт для себе. Велика кількість колонок та просторі місця для паркінгу, сучасний дизайн заправок в зеленому та чорному кольорах. 

Можливість розрахунку за бензин онлайн та запашна кава зроблять ваш день вдалим, в той час як ваше авто зможе насолодитися якісним пальним.

Exit mobile version