Site icon Полемика

Вибух на залізниці в Бурятії: в Росії заявили про «теракт» і «диверсію»

Про це повідомляє Полемика з посиланням на російський Telegram-канал Baza.

Російська пропаганда заявляє, що причиною вибухів у тунелі стала «диверсія», а слідчі порушили кримінальну справу за статтею «теракт».

В повідомленні говориться, що 30 листопада невідомими був підірваний вантажний склад на перегоні «Ітикіт-Окусікан». На складі налічувалось 50 вагонів (41 цистерна з дизельним паливом та 3 цистерни з авіаційним паливом).

ПсевдоЗМІ Росії пишуть, що спочатку в тунелі знялася напруга, в результаті чого потяг загальмував. В той час, коли члени бригади з’ясовували у чому справа, у тунелі почалося сильне задимлення. Бригада прийняла рішення закріпити потяг і покинути тунель.

Пропагандисти додали, що внаслідок вибуху 16 цистерн з голови потягу вигоріло, у двох цистерн в районі зливу була виявлена пробоїна. Після вибуху працівники змогли вивезти 14 цистерн, але подальше транспортування вагонів поки неможливе, так як вибухом серйозно пошкодило рейки, а паливо їх затопило.

Окрім того, як повідомляють російські ЗМІ, пізніше у цьому районі підірвали ще один склад. Чотири цистерни зі складу вигоріли, ще дві були пошкоджені вогнем. За попередньою інформацією, паливо розлилося на площу 150 квадратних метрів.

Нагадаємо, Аргентина остаточно відмовилась від вступу в БРІКС, оскільки президент не з хоче мати нічого спільного з росіянами і комуністами.

Exit mobile version