Site icon Полемика

У ЗСУ знайшли тисячі солдатів, які жодного разу не були на передовій: що тепер з ними буде

Під час перевірки Сил оборони, яку ініціював новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, було виявлено тисячі військовослужбовців, які жодного разу не брали участі в бойових діях, та взагалі близько не були до лінії фронту.

Після проходження підготовки такі військові скоро потраплять у діючі фронтові підрозділи.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на слова народного депутата Давида Арахамії в ефірі програми «Тема з Наталією Мосейчук».

Він розповів, що у ЗСУ вже знайшли до восьми тисяч військових, які були прикомандировані до Генерального штабу ЗСУ, проте знаходились у зоні бойових дій.

«Два роки поспіль кажуть, що є бригади, які вже два роки на війні без ротацій. А є підрозділи, які жодного разу не були взагалі на фронті. Армія 900 тисяч, 300 тисяч умовно без ротацій воюють. А де ж тоді 600 тисяч?» – обурився політик.

Як наголосив Арахамія, ніхто буде чіпати військових, які працюють у тилу над забезпеченням тих, хто знаходиться на лінії фронту. Проте вже в Збройних силах виявили вже чималу кількість тих, хто може брати участь у бойових діях. Наразі вони готуються, щоб бути відправленими на посилення бойових бригад.

Нардеп наголошує, що цифра, яка була озвучена, є неповною.

«Умовно вже знайдено 8 тисяч людей, які просто прикомандировані до Генерального Штабу і не воювали. Я вважаю, що цифра буде набагато більша», – підсумував він.

Нагадаємо, Зеленський вперше з початку війни зустрівся з фракцією «Слуга народу».

Exit mobile version