Site icon Полемика

Як вибрати якісну свіжу рибу: поради від нутриціолога

Fresh fish on ice decorated for sale at market

Проте, для правильного вибору риби варто знати кілька секретів.

Про те, як вибрати свіжу рибу, розповідає Полемика із посиланням на публікацію нутриціолога Анастасії Голобородько в Telegram.

Як вибрати свіжу рибу

Несвіжа риба відрізняється від свіжої запахом, який віддалено схожий на морську воду або чистий ставок, а також несвіжа риба має тьмяний колір.

Голобородько поділилась ознаками, які відповідають абсолютно свіжій рибі.

«Купуйте рибу за день до приготування або безпосередньо напередодні. Пам’ятайте, що свіжовиловлена риба, або та, що зберігається на льоді — завжди буде смачніше, ніж заморожена», — наголошує Голобородько.

Раніше Полемика писала про те, як правильно заварити чай, щоб повністю розкрити його смак.

Exit mobile version