Site icon Полемика

Як приготувати домашню локшину, яка смакуватиме усій сім’ї

Також це чудова можливість зануритись в теплоту та затишок домашньої кухні, адже домашня локшина завжди набагато смачніша за магазинну. Також, пропонуємо вам рецепт локшини по-азійськи.

Полемика з посиланням на ТСН ділиться секретами бабусиної кухні та разом з вами приготуємо справжню домашню локшину, яка може здивувати своїм ароматом та ніжністю.

Що знадобиться для приготування

Спосіб приготування

Просіваємо у миску борошно, додаємо сіль. Зробіть у центрі борошна ямку і вбийте туди яйця. Додаємо оливкову олію (якщо використовуєте). Починаємо вимішувати тісто руками, доки воно не стане однорідним та гладеньким.

Після вимішування загорніть тісто в харчову плівку і залиште відпочивати при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Розділяємо тісто на 4 частини, та розкачуємо кожну частину тіста на тонкий пласт товщиною 2-3 мм.

Нарізаємо тісто на смужки шириною 1-2 см. Можна скористатись ножем, спеціальною насадкою для м’ясорубки або фігурним ножем для локшини.

У киплячу підсолену воду опускаємо локшину і варимо 2-3 хвилини до готовності.

Готову локшину відкиньте на друшляк, дайте воді стекти. Подавайте локшину з улюбленим соусом, м’ясом, овочами або просто з вершковим маслом.

Корисні поради

Раніше Полемика писала про те, який вибрати якісний рис і що потрібно додати, щоб він не прилипав до каструлі.

Exit mobile version