Ніжна текстура, приємний аромат та різноманіття начинок роблять цю страву ідеальною для всієї родини. Також, пропонуємо рецепт вафель з полуницею.
Полемика ділиться приготуванням кабачкових вафель з сиром, які зачарують вас своєю простотою та чудовим смаком.
Інгредієнти
Для приготування кабачкових вафель з сиром вам знадобляться:
- молоді кабачки – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- вершкове масло – 50 г;
- борошно – 50 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сіль – 1/2 ч. л.;
- чорний мелений перець – 1/4 ч. л.;
- зелена цибуля або кріп (за бажанням).
Спосіб приготування
Підготовка:
- Кабачки помити, натерти на крупній терці.
- Сир натерти на дрібній терці.
- Вершкове масло розтопити.
- Зелену цибулю або кріп дрібно нарізати (за бажанням).
Готуємо суміш:
- У мисці з’єднати тертий кабачок, яйця, розтоплене вершкове масло, борошно, розпушувач, сіль та перець.
- Ретельно перемішати до однорідної маси.
- Додати тертий сир та подрібнену зелень (за бажанням).
- Перемішати.
Смажимо вафлі:
- Розігріти вафельницю.
- Змастити її олією.
- Викласти 2-3 столові ложки тіста на кожну вафельницю.
- Випікати вафлі протягом 3-5 хвилин до золотистого кольору.
- Готові вафлі викласти на тарілку.
Подаємо до столу:
Подавати гарячі кабачкові вафлі можна з сиром і сметаною, йогуртом, кетчупом або майонезом.
Раніше Полемика писала про те, як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалювалась.