Site icon Полемика

Які аксесуари в жіночому гардеробі повинні бути якісними і дорогими

Експерти впевнені, що на деяких аксесуарах краще не економити. Які предмети в жіночому гардеробі мають бути дорогими і якісними пише Полемика з посиланням на НовиниЮ.

Сумка

Сумка з натуральної шкіри — справжня інвестиція в майбутнє. Незважаючи на те, що шкіряні моделі можуть бути дуже дорогими, у довгостроковій перспективі вкладення в якісну сумку виправдають себе, оскільки вона довше зберігає «товарний» вигляд. Обирайте сумки універсальної форми і без зайвих деталей. Такі моделі завжди будуть в моді.

В ідеалі в гардеробі має бути три якісні сумки: містка, універсальна і красивий клатч для особливих випадків.

Гаманець

Гаманець теж краще обирати шкіряний, бо він прослужить довше. Віддайте перевагу містким моделям, які мають достатню кількістю відділень: для грошей, карток, візитівок і дрібниць.

Шарф

Майте в у гардеробі кілька шарфів. Усі вони мають бути хорошої якості, без безглуздих малюнків і ниток, що стирчать. Також важливо, щоб шарф був із приємної (ліпше натуральної) тканини, яка не створюватиме дискомфорту під час носіння.

Ремінь

Ще один аксесуар, на якому не рекомендується економити. Віддайте перевагу класичному універсальному варіанту — чорний або шоколадний з пряжкою середнього розміру. Він поєднуватиметься з абсолютно різними образами. Ширину ременя краще підбирати за типом фігури. Наприклад, тонкі варіанти будуть «губитися» на дівчатах з формами.

Сонцезахисні окуляри

Сонцезахисні окуляри — невід’ємна деталь літнього образу (і не тільки літнього). Тож варто вкластися в якісний варіант. Крім того, це гарантуватиме, що очі дійсно захищені, адже в дешевих окулярах зазвичай немає жодних УФ-фільтрів.

Раніше Полемика писала про те, як позбутися неприємного запаху в пральній машині, щоб не зіпсувати речі.

Exit mobile version