Site icon Полемика

Як вивести плями від трави без хімії

Особливо це стосується плям від трави. Втім, відіпрати таке забруднення не так складно, як може здатися на перший погляд. І для цього вам не знадобляться якісь спеціальна дорога хімія з магазину, яка може лише нашкодити здоров’ю.

Полемика розповідає, як позбутись плям від трави з одягу за допомогою простих засобів.

Оцет

Для приготування розчину розведіть 100 мл оцту у теплій воді. Розчин потрібно наносити на забруднення та залишити на 40 хвилин. Цей засіб є чудовим окислювачем природного походження.

Далі місце забруднення потрібно ретельно протерти і відіпрати будь-яким зручним способом. Посилити ефект оцту може щавлева кислота (1 ст. л.). Оброблення забруднення відбувається аналогічним способом.

Сіль

Це продукт є на кухні у кожного. Це універсальний компонент, який рятує не тільки страву, але й допомагає у побуті. У теплій воді потрібно розчинити 1 ст. л. солі та замочити забруднену ділянку одягу, залишивши на півгодини. Далі потрібно випрати річ у пральній машині або ручним способом.

Перекис водню

Щоб приготувати розчин змішайте 20 мл засобу у 100 мл води. У ньому потрібно замочити брудний одяг, а потім випрати будь-яким зручним способом.

Раніше Полемика писала про те, чому не можна заряджати телефон через прикурювач в авто.

Exit mobile version