Site icon Полемика

Як видалити сліди від праски на одязі: три простих способи

Втім, не варто таку річ одразу відправляти у кошик з ганчір’ям. Одяг можна врятувати, використавши прості підручні засоби, які є у кожному домі.

Як видалили сліди від праски на одязі, розповідає Полемика з посиланням на Novosti24.

Засіб для миття посуду

Щоб позбутися плями, потрібно намочити її водою, а потім нанести засіб для миття посуду, але засіб повинен бути без яскравих барвників. Потримайте 10 хвилин, а потім прополощіть водою й висушіть.

Оцет

Приготуйте розчин, додавши 100 мл оцту в 1 л теплої води, добре змочіть у розчині чисту бавовняну тканину і добре її відіжміть. Після цього встановіть на прасці режим відпарювання й обережно через цю тканину пропрасуйте одяг до повного усунення проблеми. Цей спосіб допоможе видалити блискучу пляму на одязі, яка утворилася, якщо ви не дотримувались правильно температурного режиму при прасуванні.

Дрібна сіль

Потрібно насипати сіль на плями, попередньо змочені водою. Далі варто просушити і ретельно виполоскати. Якщо дрібної солі вдома немає, то підійде звичайна кухонна, але зробіть з неї кашку, змішавши її з водою. Натріть нею пляму, висушіть і видаліть щіткою. Одяг потім прополощіть водою.

Раніше Полемика писала про те, як захистити матрац від плісняви і чому це варто робити не лише взимку.

Exit mobile version