Site icon Полемика

Переваги шліфувальних кругів Scotch-Brite XL-UW для професіоналів

Вона широко використовується у виготовленні: шліфувальних листів та кругів, абразивних стрічок, радіальних й торцевих щіток для роботи з різними типами матеріалів. Сьогодні хочемо звернути увагу на ефективний та функціональний інструмент — шліфувальні круги Scotch-Brite XL-UW. 3М виробляє більше ніж 10 модифікацій в різних діаметрах, які можна переглянути за посиланням https://inta.pro/ua/shlifovalnye-krugi-scotch-brite-xl-uw.

Асортимент кругів Scotch-Brite та сфери використання

Карбід кремнію та оксид алюмінію використовуються, як абразив, а неткане волокно, як основа для шліфувальних кругів Scotch-Brite XL-UW. Вони добре справляються з: 

Результат роботи таких кругів — гладка однорідна поверхня. А тому вони часто застосовуються працівниками таких галузей:

В будь-якій операції, що вимагає точного та водночас делікатного шліфування можна спробувати шліфувальні круги Scotch-Brite XL-UW. Адже виробник пропонує широкий асортимент виробів, серед яких легко підібрати потрібний діаметр та ступінь зернистості. 

Переваги роботи шліфувальними кругами Scotch-Brite XL-UW

Круги Scotch-Brite XL-UW можна використовувати для роботи з металами, пластмасами, композитами, деревом, МДФ та синтетичними матеріалами. Крім цього вони мають такі переваги:

Щоб вирішити поставлені завдання, необхідно підібрати вдалий варіант товару, що відповідає параметрам оброблюваної поверхні. Знайдіть потрібний діаметр та зернистість, не забувайте по засоби індивідуального захисту, щоб отримати неперевершений результат.

Exit mobile version