Site icon Полемика

Срібні фалангові каблучки: трендова прикраса, доступна кожній

Вони чудово підходять для повсякденного виходу в офіс, на прогулянку з дитиною, на вечірку чи на каву з подругою. 

Як правило, фалангові каблучки зі срібла (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa-na-falangu-iz-serebra/) виконані в оригінальному стилі з креативними вставками, а тому коштовність не залишиться без уваги і стане незвичним доповненням будь-якого іміджу. Доступна ціна таких каблучок робить їх ідеальною прикрасою!

Стилі срібних фалангових каблучок

Кільця на фалангу мають великий плюс: багато з них не прив’язані до розміру і легко підбираються на будь-яку фалангу, до того ж вони можуть бути різних моделей:

Види каблучок на фалангу 

Срібні фалангові каблучки бувають класичними, тобто, виконаними у формі обідка з гладкою поверхнею, проте, різноманіття моделей сьогодні пропонує чимало цікавих варіантів:

  1. прозорі ажурні кільця з візерунками;
  2. різна ширина виробів від вишуканих тонких до широких масивних варіантів;
  3. каблучки-пружинки;
  4. розімкнені кільця;
  5. моделі під ніготь;
  6. лонг-рінг.

Комбінація з іншими прикрасами

Фалангові каблучки зі срібла 925 проби є мінімалістичними прикрасами, з цієї причини вони гармонійно поєднуються з іншими ювелірними виробами. Можна вільно комбінувати одразу декілька каблучок на одній руці, або придбати каблучку на 2 фаланги. Розкішними варіантами для поєднання стануть наступні аксесуари, бажано виконані зі срібла або білого золота:

Догляд за сріблом

Фалангові кільця, виконані зі срібла, будуть виглядати привабливо, якщо іноді приділяти увагу догляду за ними. Зберігати їх краще в темній шафі без потрапляння сонячних променів. Перед тим, як вимити руки, кільце краще зняти. Для очистки протирати виріб мікрофіброю без використання абразивів. Для догляду також можна використовувати спеціальну ювелірну серветку для чищення срібних прикрас.

Щоб купити срібну фалангову обручку в інтернет-магазині Золотий Стандарт (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/), зробіть замовлення онлайн або зв’яжіться з менеджером. Наші спеціалісти допоможуть підібрати моделі під ваш запит за демократичними цінами та доставити їх по Києву або по всій Україні. 

Exit mobile version