Site icon Полемика

«Майдан вбив Україну»: зірка проектів «Квартал 95» відзначилася українофобними висловлюваннями

Про це пише Полемика з посиланням на допис журналстки Аліни Доротюк в Telegram.

Журналістка опублікувала відео, на якому Рєпіна висловлює своє ставлення до подій на Майдані і про те, що саме він нібито вбив Україну.  

«Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз із нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Клятий Майдан! Ніхто не відповість», — каже актриса.

Крім того, знаменитість, яка раніше критикувала процес дерусифікації, знову заявила про неприязнь до цього процесу.

«Якщо ви назвали всю Україну вулицями Бандери, це не означає, що… Ну подивимося, як воно там буде. Слава нації? Якій нації? Якій нації? Ви хоча б знаєте, як в Україні люди виживають? В Україні, як люди виживають із корупцією. Бандерівці? Та й х*р із ними, ненавиджу», -висловилась Рєпіна.

У річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олена опублікувала допис у своїх соцмережах, який викликав розбіжності в думках багатьох українців з огляду на її попередні українофобські висловлювання.

Російською мовою акторка написала, що для неї війна почалася у 2014 році, і запитала, чому за всі ці роки ніхто не зміг врегулювати конфлікт мирним шляхом.

Нагадаємо, колишній чоловік Трінчер назвав її «бабою» у прямому ефірі, співачка відреагувала.

Exit mobile version