Site icon Полемика

Колишні колеги Зеленського з «Кварталу 95» розповіли, чи спілкуються з ним під час війни

Про це пише Полемика з посиланням на Gazeta.ua та Glamour.

Кошовий зізнався, що після повномасштабного вторгення РФ до України із Зеленським вони бачилися лише кілька разів. До того ж, телефонні розмови стали дуже рідким явищем. За словами коміка, в основному спілкування відбувається через короткі смс.

«Пару разів бачилися. Хотілося б частіше, але ми розуміємо його зайнятість, рівень його відповідальності, його прагнення до перемоги, і ми всі його в цьому підтримуємо», — розповів Євген.

Гуморист додав, що найчастіше темою їхніх розмов є поїздки на фронт. Кошовий також помітив цікаву деталь, що часто співвпадає так, що вони бувають на фронті в одних і тих же місцях з невеликою різницею у часі.

«Або ми перші їдемо кудись з виступами чи відвозимо допомогу, а через деякий час і він приїздить у це місце. Або навпаки — він відвідує якусь позицію, а незабаром і ми туди їдемо. Навіть під час повномасштабного вторгнення ми з Володимиром Олександровичем ходимо одними дорогами», — резюмував Кошовий.

Акторка і телеведуча Олена Кравець також зауважила, що спілкуватися з президентом та першою леді вдається вкрай рідко.

Кравець розповіла, що дуже хвилюється за Володимира Зеленського, адже усвідомлює, скільки відповідальності впало на його плечі. За її словами, це все це відображається і на зовнішньому вигляді, і на внутрішньому стані президента.

«Я бачу будь-які незначні зміни в голосі, в зовнішньому вигляді. Я все це фіксую. Я не розумію, скільки всього йому доводиться витримувати. Чесно, мені іноді здається, що це якийсь сон», — висловилася Кравець.

Раніше зірка українського стендапу зізнався, у якому випадку піде у політику.

Exit mobile version