Site icon Полемика

Найкращі фільми про подорожі у часі, від яких неможливо відірватися

Полемика склала для вас список найцікавіших фільмів про подорожі у часі, які змушують затамувати подих.

На межі майбутнього

Цей науково-фантастичний фільм з Томом Крузом припаде до душі кіноманам, які люблять екшн та динамічний сюжет. Подорож у часі в даній стрічці стає вирішальною для головного героя.

Інтерстеллар

Якщо ви ще не бачили цей фільм, то вам варто зробити це найближчим часом. У ньому відсутні сюжети-кліше про подорожі у часі. Ця стрічка розповість вам  неймовірну історію про астронавтів, яку ви точно захочете додивитись до кінця.

12 мавп

Фантастичний фільм з Брюсом Віллісом у головній ролі розповідає про життя людей після смертельного вірусу, який знищив 99% населення планети. Головний герой вирушає у минуле, ащоб врятувати всіх від смерті та розгадати величезну таємницю.

Дружина мандрівника в часі

Це романтична історія, яка розповідає про чоловіка з рідкісним генетичним захворюванням, який може подорожувати у часі. Але це зовсім не подобається його обраниці, яка вимушена підлаштовуватися під його постійні зникнення.

Люди Ікс: Дні минулого майбутнього

П’ята частина історії про Людей Ікс розповість про подорож у часі. Росомаха вирушає у минуле, щоб врятувати всіх мутантів. І, звісно ж, це дуже нелегке завдання.

Із 13 в 30

А ця комедійна стрічка підійде тим, хто хоче весело провести вечір. Фільм розповість про 13-річну дівчинку, яка дуже мріє стати дорослою. І її бажання здійсниться, хоча зовсім не так, як вона собі уявляла.

Коханий з майбутнього

Цей романтичний фільм розповідає про чоловіка, який раптово усвідомлює, що має здатність подорожувати часом. Головний герой прагне побудувати стосунки з жінкою, через що знову і знову намагається створити для неї ідеальне перше побачення.

Раніше Полемика писала про чотири фільми на реальних подіях, які не залишать байдужими нікого.

Exit mobile version