Site icon Полемика

Що відомо про четвертий сезон «Бріджертонів»

Відтоді він здобув шалену шалену популярність серед глядачів.

Про це пише Полемика з посиланням на 24 канал.

Відомо, що серіал зосереджується на історіях кохання членів родини Бріджертонів, детально розповідаючи про їхнє життя, пригоди та романтичні стосунки. Нещодавно Netflix опублікував офіційний анонс четвертого сезону.

Що відомо про новий сезон

Перший сезон серіалу «Бріджертони» розповідав про історію кохання Дафні Бріджертон і герцога Гастінгса. Другий – був присвячений стосункам Ентоні Бріджертона та Кейт Шарми, показуючи їхні випробування. У третьому глядачі спостерігали за історією кохання Коліна Бріджертона і його з Пенелопою Фезерінгтон, досліджуючи розвиток їхніх почуттів.

Щодо четвертого сезону, то відомо, що він буде зосереджуватися на історії Бенедикта Бріджертона, роль якого виконує актор Люк Томпсон.

«Вітаємо на шлюбному ринку, пане Бріджертоне. Наступний сезон буде присвячено історії Бенедикта», – йдеться в описі анонсу.

У новому сезоні глядачі спостерігатимуть за його взаємодією з таємничою леді Софі Бекетт, з якою він познайомиться на балі-маскараді, відкриваючи нові аспекти свого життя та кохання.

Коли вийде 4 сезон

Точна дати прем’єри нових серій «Бріджертонів» поки що невідома. Однак сценаристка Шонда Раймс зазначила, що створення одного сезону серіалу займає приблизно два роки. Зважаючи на так дані, можна припустити, що прем’єра відбудеться у 2026 році.

Раніше Полемика писала про 7 серіалів на Netflix, які заслуговують на вашу увагу.

Exit mobile version