Site icon Полемика

Топ-4 довгоочікуваних прем’єр серпня: які серіали подивитись у цьому місяці

Романтика, детективні загадки, епічні фентезі – кожен знайде історію на свій смак.

Полемика склала добірку серіалів, які повернуться на екрани з новим сезоном.

«Емілі в Парижі» (4 сезон)

Дата прем’єри: 15 серпня

Глядачів чекає продовження романтичних пригод Емілі у французькій столиці. Після драматичних подій на весіллі Камілли та Габріеля, перед Емілі стоїть непростий вибір – їй доведеться обирати між двома чоловіками. І це не єдина дилема, яка чекає на дівчину в новому сезоні.

«Патінко» (2 сезон)

Дата прем’єри: 23 серпня

Це вже друга частина захоплюючої південнокорейської саги, заснованої на однойменному бестселері. Серіал розповідає про долі чотирьох поколінь корейської сім’ї упродовж бурхливого XX століття.

«Вбивства в одній будівлі» (4 сезон)

Дата прем’єри: 27 серпня

Любителі детективних історій зможуть спостерігати за розслідуванням нового таємничого вбивства, яке відбулося у фіналі попереднього сезону. У нових серіях до зіркового акторського складу приєднається лауреатка премії «Оскар» Меріл Стріп.

«Володар кілець: Кільця влади» (2 сезон)

Дата прем’єри: 30 серпня

Фанати фентезі зможуть знову опинитися у Середзем’ї. Другий сезон приквела до знаменитої кіносаги розповість про повернення Саурона, який прагне відновити свою силу та владу.

Останній місяць літа також порадує любителів детективів новими заплутаними сюжетами, які обіцяють тримати у напрузі до останньої хвилини. Один із таких проектів – серіал «Посібник із вбивств для добрих дівчат», де молода дівчина береться за розслідування вбивства старшокласниці, яке відбулося п’ять років тому. Не пропустіть найцікавіші прем’єри серпня.

Раніше Полемика писала про 5 фільмів з несподіваним фіналом, які варто подивитися.

Exit mobile version