Site icon Полемика

Чотири нових українських фільми, які вже можна подивитись на Netflix

Ми були рекрутами

Чотири нових українських фільми, які вже можна подивитись на Netflix

На стримінговій платформі Netflix з’являється все більше фільмів українського виробництва, які розповідають про нашу культуру.

Полемика з посиланням на Кіно 24 ділиться добіркою нових українських фільмів, які вже можна подивитися на американському сервісі, якщо ви не встигли подивитися їх у кінотеатрі.

«Смак свободи»

Фільм розповідає про дівчину Варвару, яка захоплюється світом кулінарії та мріє створювати страви високої кухні. Однак вона втрачає місце у кафе, бо колеги не зрозуміли амбіцій героїні. Попри це, Варвара не збирається здаватися і вирушає до Львова, щоб досягти успіху. Однак все змінюється тоді, коли вона знаходить книгу з унікальними рецептами.

«Яремчук: Незрівнянний світ краси»

Це кінострічка про життєвий і творчий шлях української естрадної зірки Назарія Яремчука. Фільм ознайомить з найголовнішими етапами становлення співака як артиста – від світових турів до переслідування КДБ. Завдяки унікальним архівним матеріалам, наданим родиною співака, глядачі можуть насолодитися рідкісними кадрами виступів «Смерічки», знімання першого українського мюзиклу «Червона рута» та особистими моментами з життя виконавця.

«Тісто»

Глядачі спостерігатимуть за командою, яка подорожує Україною та знайомиться з найкращими рестораторами, кухарями, кондитерами й пекарями своєї сфери. Експерти з різних куточків країни досліджують давні рецепти, які стосуються тіста. Завдяки відомим кулінарам, серед яких Євген Клопотенко, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський, Ніка Лозовська та Олександр Дроненко, українці пізнають філософію хліба, борошна та тіста.

«Ми були рекрутами»

19-річний Борис Савенко приєднується до 3-ї окремої штурмової бригади. Фільм показує його становлення як військового – від проходження курсу молодого бійця до участі у справжніх бойових діях. Проте його роль тут другорядна. Головними героями стрічки є побратимів Бориса, чиї розповіді допомагають зрозуміти суть відваги та самопожертви в умовах повномасштабної війни.

Раніше Полемика писала про те, що в США знімуть фільм за мотивами гри The Sims.

Exit mobile version