Site icon Полемика

П’ять найгірших фільмів у світі за рейтингом IMDb

Джек і Джил

П’ять найгірших фільмів у світі за рейтингом IMDb

Щоб не витрачати час на фільми, які точно не варті вашої уваги, Полемика ділиться списком найгірших стрічок у світі кіно. Ці фільми отримали низькі рейтинги на IMDb.

«Кішки» (2019)

Один із найскандальніших мюзиклів останніх років. Адаптація культового мюзиклу «Cats» від Тома Хупера отримала неймовірно низькі оцінки за свої незвичні візуальні рішення та дивну графіку. Фільм викликав хвилю насмішок через CGI, який робив персонажів схожими на щось незрозуміле між людьми й кішками. Не зважаючи на зірковий склад, стрічка продемонструвала те, як не варто адаптувати сценічні шедеври.

«Лондонські поля» (2018)

Цей фільм намагалися стилізувати під неонуар, але, на жаль, сам заплутався у власній історії. Заснована на однойменному романі Мартіна Еміса, стрічка за участю Ембер Херд не вразила глядачів і критиків. Нереалізований потенціал сюжету, слабка режисерська робота та сценарій перетворили «Лондонські поля» на чергове кінорозчарування.

«Кодекс Ґотті» (2018)

Біографічний фільм про одного з найвідоміших босів мафії Джона Готті з Джоном Траволтою в головній ролі, мав усі шанси стати перспективним. Проте глядачі отримали не захопливий безладний трилер, а розрізнену стрічку, якій не судилось передати справжню історію злочинного світу.

«Цінний вантаж» (2016)

Навіть участь Брюса Вілліса зробила цей цю стрічку слабким бойовиком з передбачуваним сюжетом та низькоякісними сценами. Глядачі не отримали нічого нового чи вартого уваги в жанрі екшену. «Цінний вантаж» не судилось виправдати навіть найскромніші очікування.

«Джек і Джилл» (2011)

Комедійний фільм з Адамом Сендлером в головних ролях (і чоловічій, і жіночій) став справжнім символом низькопробного гумору. «Джек і Джилл» потрапив до списку найгірших фільмів десятиліття, а критики розгромили стрічку за надмірну комічну невдачу та банальність сюжету. Фільм розраховував розвеселити свою глядачів, однак викликав лише роздратування.

Раніше Полемика писала про те, що в США знімуть фільм за мотивами гри The Sims.

Exit mobile version