Site icon Полемика

Невідомий скоїв напад на пост охорони Луцького ТЦК: що відомо

Луцький ТЦК

Невідомий скоїв напад на пост охорони Луцького ТЦК: що відомо

Поранення отримав один військовослужбовець.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Оперативне командування «Захід».

Як повідомили у відомстві, невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. У результаті нападу поранень зазнав старший солдат, який наразі перебуває на лікуванні у госпіталі.

Зазначається, що солдати роти охорони, які у цей час несли службу, відповідно до обставин відкрили вогонь у відповідь. Нападник зміг втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці.

В ОК «Захід» нагадують, що Територіальний центр комплектування є режимним об’єктом. Тому у випадку загрози життю військовослужбовців — вони мають право відкривати вогонь на ураження.

Окрім цього зазначається, що військові, які вчора перебували на посту охорони, — це військовослужбовці із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Після отриманих поранень під час бойових дій, їх було переведено на нове місце службу в тил.

«Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені – знайдуть», — сказано у повідомленні.

Також особовому складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження.

Раніше Полемика писала про те, що у Києві трамвай на повній швидкості протаранив десятки машин.

Exit mobile version