Site icon Полемика

Коста-Ріка — Німеччина прогноз на матч 1 грудня 2022

Доброго дня, шановні шанувальники найпопулярнішого та найкращого виду спорту на світі! Сьогодні на порядку денному ми маємо дещо дуже цікаве — майбутній матч колективів Коста-Ріка та Німеччина. Сама подія відбудеться 01 грудня 2022 року о 20:00. Нагадаємо про всяк випадок, що це ЧС-2022.

Для складання прогнозу на матч Коста-Ріка — Німеччина, запланований на 1 грудня 2022 року, необхідно врахувати низку важливих факторів, які можуть вплинути на результат зустрічі. Команда Коста-Ріка зіграла 9 матчів, у яких здобула 7 перемог, 1 раз зіграла внічию та програла 1 матч. Команда Німеччина, зігравши 6 матчів, виграла 1 раз, 4 матчі завершила внічию та зазнала 1 поразки. У турнірі команда Коста-Ріка в середньому забиває 1,1 гола за гру, пропускає 0,3. Німеччина забиває 1.8, пропускає 1.5. Раніше суперники зустрічалися між собою 8 червня 2006 року на полі команди Німеччина, у тому матчі перемогу здобули господарі.

Крім іншого, хочеться помітити, що в основному розділі сайту БК «Париматч» ви можете вивчити різні маркети, на які ви можете зробити ставку. Він пропонує не тільки найпоширеніші спортивні дисципліни, такі як великий теніс, хокей, ну і улюблені всіма футбол і баскетбол, а й «екзотичніші» маркети типу гольфу, крикету та снукеру, а також, зрозуміло, кіберспорт (LoL, Dota 2 і CS: GO).

Тим не менш, повернімося до прогнозу.

Коефіцієнти

Правду кажучи, ми витратили купу думки один одного, оскільки без цього було б неможливо дійти консенсусу з питання чесних коефіцієнтів. У кожного експерта в команді своя позиція, тому написання огляду — це взагалі не легка справа.

Але хто б що не казав, ми все ще робимо свою роботу, отже, ремствувати не збираємося. А натомість ми покажемо вам що у нас вийшло. Проаналізувавши Коста-Ріка — Німеччина коефіцієнти на різних букмекерських конторах, ми визначаємо такий коефіцієнт на те, що переможе команда Коста-Ріка: 14.3.

Німеччина, їх противник, з погляду, має у числовому вираженні зазначений шанс те що, що вони отримають верх: 1.23.

Ну і, очевидно, шанс нічийного результату такий: 6.

На цьому ми завершуємо наш прогноз, висловлюємо подяку всім, хто читає ці рядки. Бажаємо вам удачі та успіхів, робіть ставки на спорт, спираючись на різні джерела.

Exit mobile version