Site icon Полемика

«Сонце крутиться навколо Росії»: міністр спорту РФ відзначився абсурдною заявою

Глава міністерства спорту РФ Олег Матицин заявив, що це світовий волейбол відсторонено від російського, а не навпаки. До речі, і жіноча, і чоловіча команди РФ з волейболу не будуть приймати участь у Олімпійських іграх у Парижі.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на відповідну заяву російського міністра, яку передає «Матч ТВ». На цей час збірні Росії з волейболу не допускаються до міжнародних змаганнях через повномасштабну агресію РФ протии України.

«Волейбол у нашій країні – флагман розвитку командних видів спорту. Бажаю, щоб історія розвитку волейболу була нескінченною. Волейбол у Росії створює всі умови не лише для досягнення високих результатів, а й для виробництва вітчизняних м’ячів, форми», — висловився Матицин.

Він побажав МОК бути сильнішим і швидшим в прийнятті рішень і додав, що це світовий волейбол відсторонено від російського, а не навпаки.

«Те, що чемпіонат світу з волейболу не пройшов у Росії, це не ми втратили, а світовий волейбол», – заявив міністр.

У мережі висміяли слова міністра РФ. Один із користувачів пожартував, що чиновнику варто звернутись за медичною допомогою через заперечення реальності.

Нагадаємо, ДБР викрило чиновника КМВА, який допомагав депутатам Київради ухилятися від військової служби.

Exit mobile version