Site icon Полемика

Усик назвав боксера, якого вважає майбутнім хевівейту: що про нього відомо

Про це пише Полемика з посиланням на International Boxing News.

Українець назвав боксера, який невдовзі домінуватиме в хевівейті. Він вважає, що британець Мозес Ітаума стане майбутній хевівейту.

«Олександр Красюк і Олександр Усик сиділи й бачили Ітауму в дії. Обидва паралельно сказали, що Ітаума – майбутнє суперважкого дивізіону», – розповів топ-промоутер Френк Воррен.

Таким чином, український чемпіон погодився з думкою свого головного суперника – Тайсона Ф’юрі. Британський боксер також нещодавно теж назвав співвітчизника майбутнім хевівейту «на всі 100%». Варто зазначити, що Ітаума знаходився у тренувальному таборі «Циганського Короля» під час підготовки до поєдинку з Усиком.

Що відомо про Мозеса Ітауму

Уродженець словацького Кежмарока, в дитинстві з батьками переїхав до графства Кент. На професіональному рівні дебютував у січні 2023 року.

У профі-ринг перейшов після непереможної кар’єри аматора (24 перемоги). З того часу провів 10 поєдинків, у яких здобув 10 перемог (8 – нокаутом). У травні 2024-го завобвав вакантний титул WBO Inter-Continental у надважкій вазі. У липні нокаутував поляка Ваха та захистив чемпіонський пояс.

Раніше Полемика писала про те, де дивитися літні Олімпійські ігри-2024 в Україні.

Exit mobile version