Site icon Полемика

Україна – Чехія: як можна придбати квитки на матч в рамках Ліги націй

Україна- Чехія

Україна – Чехія: як можна придбати квитки на матч

Платформа відкриває передпродаж квитків за криптовалюту на домашній матч збірної України проти Чехії, який очікується 14 жовтня у м. Вроцлав, Польща, в рамках Ліги націй.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на прес-службу компанії.

Матчі Національної збірної України з футболу восени 2024 року й надалі проходять за межами країни. Цього сезону команда проведе кілька зустрічей, зокрема в Польщі та Чехії. Поєдинки в рамках Ліги націй посідають важливе місце значення для збірної України, адже завдяки їм команда має змогу потрапити на чемпіонат світу 2026 р., що пройде у США, Мексиці та Канаді. Результат кожного матчу має значний вплив на підсумкове місце у групі, тому підтримка відданих фанатів є надзвичайно важливою.

Купівля квитків за криптовалюту – один зі способів підтримати улюблену команду та відчути атмосферу великого футболу з перших рядів. WhiteBIT, як офіційний партнер Національної збірної України з футболу, вчергове пропонує своє інноваційне рішення, аби криптоентузіасти мали змогу обрати кращі місця раніше за всіх.

Квитки за криптовалюту відкриють для продажу на три дні раніше офіційного старту продажу за посиланням. За обробку транзакцій відповідає Whitepay — технічне рішення від WhiteBIT для приймання цифрових платежів. Передпродаж триватиме з 4 по 6 вересня включно.

Велика кількість шанувальників футболу вже встигли скористатись оплатою криптовалютою, та оцінила переваги відсутності необхідності складних дій з боку користувача. Оплата проходить швидко, а з процесом впораються навіть новачки.

Раніше Полемика писала про те, що збірна України отримає нову форму.

Exit mobile version