Site icon Полемика

«Динамо» – «Лаціо»: коли і де дивитися матч Ліги Європи

Динамо

«Динамо» – «Лаціо»: коли і де дивитися матч Ліги Європи

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, розповідає Полемика з посиланням на РБК-Україна.

Матч «Динамо» – «Лаціо» пройде в німецькому Гамбурзі 25 вересня. Поєдинок прийматиме стадіон «Фолькспаркштадіон». Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Наразі трансляції матчів «біло-синіх» у Лізі Європи в цифровому мовленні T2  не передбачена. Натомість всі поєдинки загального раунду другого за рангом єврокубка на території України покаже офіційний транслятор турнір – платформа MEGOGO. Орієнтовно за годину до зустрічі анонсовано початок передматчевої студії.

Тренерський штаб «Динамо» заявив на турнір 30 виконавців. До списку потрапили літні новачки команди: оборонець Себальйос, хавбеки Рубчинський, Брагару, Піхальонок і форвард Герреро. Півзахисники Михайленко та Шепелєв, а також вінгер Волошин не вийдуть на поєдинок проти «Лаціо» через травми.

Турнірні шляхи команд перетиналися в двох євросезонах. На груповому етапі Ліги чемпіонів 1999/2000 римляни зуміли двічі перемогти «біло-синіх» (2:1, 1:0). Натомість в 1/16 фіналу Ліги Європи 2017/18 кияни вирвали нічию на виїзді (2:2), а потім поступилися «орлам» удома (0:2).

Хто судитиме матч

Поєдинок між київським «Динамо» та римським «Лаціо» в основному раунді Ліги Європи 2024/25 розсудить бригада арбітрів із Греції.

Поліцейського з Родоса Тасос Сідіропулос призначено головним рефері поєдинку. Статус арбітра ФІФА він отримав ще в 2011 році, а з українськими командами перетинався 11 разів.

Суддями на лінії будуть співвітчизники Сідіропулоса – Поліхроніс Костарас і Лазарос Дімітріадіс. Четвертим рефері стане грек Вассіліс Фотіас. Зі системою Відеоасистент рефері (VAR) працюватимуть Ангелос Евангелу та бельгієць Брам Ван Дріссхе.

Раніше Полемика писала про те, за що колишня зірка «Роми» розкритикував Довбика.

Exit mobile version