Site icon Полемика

Динамо – Лаціо: з яким результатом завершився матч

Динамо - Лаціо

Динамо – Лаціо: з яким результатом завершився матч

Гра завершилася з рахунком 0:3.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на результат гри.  

Ліга Європи, основний раунд, 1-й тур

«Динамо» – «Лаціо» – 0:3

Хід гри

Обидві команди розпочали обережно. «Біло-сині» намагалися намацати слабкі місця суперників, тому для них дуже несподіваним став швидкий гол «орлів» – Педро перед штрафним проштовхнув м’яч на Діа, той увійшов у майданчик і пробив повз Бущана.

Далі «Динамо» спіткала» друга невдача. Себальйос у простому ігровому епізоді потягнув задню поверхню стегна та вимушено покинув поле ще до кінця першого тайму. Олександр Шовковський замінив його Біловаром.

У середині першої половини гри кияни створили напівмомент зі стандарту, але перспективний навіс Шапаренка ніхто з партнерів у ворота не підправив. У відповідь Чауна метрів із 20-ти перевірив пильність воротаря «Динамо». «Біло-сині» перехопили ініціативу, але забити м’яч так і не вдалось.

В першому таймі «Лаціо» вдалось завдати феєричний подвійний удар. На 34-й хвилині самотній Деле-Башіру з меж штрафного пробив у дев’ятку після розрізної передачі Весіно. А в наступній атаці римлян він виконав роль асистента, коли Діа головою замкнув навіс із правого флангу.

«Динамо» спробувало реабілітуватися перед перервою, але всі спроби були марними.

У другій половині гри Шовковський спробував змінити перебіг подій серією замін. На поле вийшли новачки літнього вікна Рубчинський та Брагару. Проте, останній ненавмисне наступив шипами на ногу опонента, і був вилучений.

Фінальні 20 з гаком хвилин остаточно перетворилися на формальність. «Біло-синім» так і не вдалося забити жодного м’яча. Команда Шовковського розпочала турнір із поразки.

Попереду на киян чекають ще 7 матчів, щоб забезпечити вихід у плей-офф Ліги Європи. 3 жовтня «Динамо» зіграє проти німецького «Хоффенхайма» на виїзді.

Раніше Полемика писала про те, за що колишня зірка «Роми» розкритикував Довбика.

Exit mobile version