Site icon Полемика

Чому туристам варто обирати валізу за кольором

Businessman holding luggage, waiting for airport arrival generated by artificial intelligence

І хоча в мережі є чимало порад, як зробити свій візит в аеропорт максимально комфортним, багато мандрівників не звертають уваги на одну неочевидну деталь, яка може зіпсувати їм усю поїздку.

Так, ірландський лоукостер Ryanair радить обирати валізи пасажирам певних кольорів, якщо вони не хочуть залишитися без свого багажу. Про це пише Полемика з посиланням на The Sun.

Які валізи краще не брати у відпустку

Сірий, синій і чорний є найбільш поширеними кольорами валіз, але саме ці кольори ускладнюють пошук пасажирами свого багажу на каруселі після приземлення. У такому разі вашу валізу інші пасажири можуть сприйняти за свою або взагалі вкрасти, якщо у неї немає ніяких відмінних рис.

У зв’язку з цим бюджетний перевізник радить туристам відмовитись від сумок цих кольорів або додати до них якісь яскраві деталі, щоб виділитися серед інших, наприклад, барвисту багажну бирку, наклейку, чохол або стрічку.

Крім кольору, мандрівникам варто звертати увагу на матеріал для валізи, якщо вони планують здавати свої речі в багаж – він має бути максимально міцним.

Раніше Полемика писала про те, від якої звички потрібно відмовитись після повернення з відпустки.

Exit mobile version