Прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман закликав чиновників різних рівнів оприлюднити свої статки і декларації на відкритих ресурсах, зокрема в соціальних мережах, і таким чином запровадити нову культуру відкритості влади. Про це він сказав в ефірі "Ток-шоу №1" на телеканалі "Україна 24".  

Володимир Гройсман наголосив, що сам, на різних посадах, доклав чимало зусиль, щоб Україна стала відкритою. "Я мав відношення до створення НАЗК, НАБУ і САП. Я вважав шо це правильно, бо хотів і хочу, щоб Україна була відкритою у боротьбі з корупцією. Я хочу чесності", — сказав політик.  

За його словами, з огляду на останні події, в державі склалася надзвичайна ситуація. "Зараз негайно треба скликати позачергове засідання Верховної Ради України для прийняття законів про забезпечення безперервності декларування й відкритості. Я чотири рази проходив перевірки. І гордий тим, що я їх пройшов. Колеги — політики і чиновники — оприлюдніть свої декларації на сторінках у Фейсбуці, на своїх сайтах. Ми маємо запроваджувати нову культуру. Я хочу відкритості, і це правильно", — сказав Володимир Гройсман.

По теме:  Пожар в Одессе: под завалами нашли еще одного человека (видео)

По материалам: Подробности