Резніков назвав умови » src=»/wp-content/uploads/2022/07/14dc599a4ea89cdfc0114c7be35425e0.jpg» alt=»Війна може закінчитись до кінця року: Резніков назвав умови» width=»100%» />

Війна в Україні, яку розв'язала росія, може закінчитися до кінця року. Про це повідомляє міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю ВВС.

Для цього потрібна злагоджена допомога від партнерів і посилення економічного тиску на рф. 

Глава Міноборони пояснив, що раніше Захід не поспішав з допомогою, оскільки сумнівався в українській обороні та вірив тезам про "захоплення Києва за три дні".

Вони ж раніше вважали, що ми закінчимо поразкою, за три дні здамо Київ, і тому нам не сильно допомагали, тільки підтримували. Але коли вони повірили, що перемога України — абсолютно реалістичний план, вони захотіли стати співучасниками цієї перемоги.

Міністр вважає, що війна в Україні може закінчитися до кінця року. Для цього, на його думку, потрібно синхронізувати допомогу союзників з контратаками армії та посилити санкції проти росії.

Це можливо абсолютно. Я можу це сказати, хоч я і юрист, але який вже трошечки з військовими спілкується. Навіть з військової точки зору, це абсолютно реалістичний план — звільнення щонайменше наших територій станом на 23 лютого 2022 року.

По теме:  Курс биткоина: какая цена криптовалюты

По материалам: Подробности