У фракції «Слуга народа» відповіли на заяву заступниці Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Мар‘яни Безуглої про те, що Головнокомандувач України Валерій Залужний має піти у відставку, оскільки «не має плану війни на 2024 рік».

Представник президента в парламенті Федір Веніславський негативно відреагував на слова народної депутатки. Він наголосив, що в умовах війни з Росією це може мати «вкрай негативні наслідки».

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Radio NV.

Як відомо, Безугла і Веніславський є членами Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Народний депутат заявив, що поведінка його колеги є неприпустимою, а її перебування в комітеті «може становити реальну загрозу безпеці» країни.

Нагадаємо, народна депутатка від фракції «Слуга народа» Мар‘яна Безугла на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала, що Залужного потрібно звільнити через те, що нібито «військове керівництво» не розробило план війни на 2024 рік. А раніше вона писала, що українці роблять Залужного ідолом, щоб просто потім його використати.

Раніше повідомлялось, що під Мелітополем українські партизани підірвали автомобіль кадирівців.