Майбутні смартфони iPhone 17 і iPhone 17 Plus з великою вірогідністю ймовірності отримають дисплеї Always-On і ProMotion.

Про це пише Полемика з посиланням на профільне видання AppleInsider.

Що говорять про iPhone 17

У новому звіті йдеться, що в 2025 році Apple презентує раніше доступну тільки для Pro версію Always-On та поліпшений екран ProMotion із частотою оновлення в 120 Гц для базових моделей iPhone.

Після презентації ProMotion 120 Гц на iPad Pro у 2017 році, Apple представила його на iPhone 13 Pro у 2021 році, наділивши його більш швидким та плавним відчуттям при прокручуванні. З того часу ця функція доступна тільки в дорожчих моделях iPhone Pro, але джерела в галузі повідомляють, що це зміниться у 2025 році.

За даними джерел, iPhone 17 та iPhone 17 Plus отримають OLED-дисплеї з використанням низькотемпературних панелей із полікристалічного оксиду (LPTO). Ці панелі дозволяють при необхідності оновлювати екран до 120 Гц, створюючи те, що Apple називає ProMotion.

За необхідності ті ж самі панелі можна сповільнити до 1 Гц. Саме так працюють дисплеї Always-On від Apple.

По теме:  YouTube рассказал, за какие видео о коронавирусе можно получить бан

Однак, чи зробить Apple це для лінійки iPhone 2025, залежить від виробника дисплеїв BOE. Хоча компанія постачала екрани LTPO таким виробникам, як Huawei, Apple вона відправила лише зразок.

Цей прототип вони відправили наприкінці 2023 року, що, за словами джерела, говорить про неможливість вчасно збільшити виробництво для лінійки iPhone 16.

Були також припущення, що BOE не зможуть задовольнити вимоги Apple. У публікації йдеться, що «купертинівці» можуть навіть допомогти BOE у так званому додатковому навчанні.

Крім того, повідомляється, що у BOE мають проблеми з постачанням OLED-екранів для майбутнього iPhone SE 4. Компанія мала напружені стосунки з Apple, включаючи інцидент, коли організацію нібито викрили в несанкціонованій зміні дизайну дисплеїв iPhone 13.

Раніше повідомлялось, що iPhone 16 вийдуть абсолютно в нових кольорах.