Хімія негативно впливає на зовнішні та внутрішні деталі смартфона.

Щоб продовжити службу телефону, його потрібно не тільки правильно заряджати, але й він потребує правильного догляду.

Маловідомий факт, але смартфон не можна протирати ні вологими серветками, ні антисептиком. Чому це небезпечно для гаджета, розповідає Полемика з посиланням на Itsider.

Сучасний світ виділяється тим, що люди практично живуть із телефоном у руках: дивляться відео за вечерею, грають у відеоігри під час перекусу або просто чіпають немитими руками. Від усього цього гаджет, звісно, брудниться. Але для його очищення не рекомендується користуватись вологими серветками.

По-перше, ними можна пошкодити захисне покриття екрана, так як вони просоченні спиртом та іншими добавками. Як результат – знижується блиск екрана і він навіть може помутніти.

По-друге, якщо між корпусом та екраном присутні щілини, волога може потрапити усередину, що може призвести до короткого замикання або пошкодження електроніки всередині.

Також не можна протирати екран телефону та його корпус антисептиком, засобом для миття посуду, рідким милом та іншими засобами. Вони містять агресивні хімікати та абразивні речовини, які можуть лише нашкодити.

По теме:  Харьковское БТИ запустило онлайн-переводчик с языка жестов

Раніше Полемика писала про те, на що потрібно звернути увагу при покупці вживаного iPhone.