Комбо карти
Одним із найуспішніших проектів для заробітку криптовалюти на базі Telegram Hamster Kombat досі залишається на піку популярності.

Відомо, що  за чотири місяці розробникам вдалось залучити до гри близько 300 млн користувачів. Цей проєкт дозволив фармити монети HMSTR, керуючи віртуальною крипт біржею. До того є, це можна робити без жодних вкладень.

Заробляти внутрішньоігрову валюту можна трьома способами: натискати на хом’яка, виконувати завдання та збирати комбо картки. Останні надають можливість збільшити пасивний прибуток, отримавши 5 млн монет. Сьогодні Полемика детальніше розповість, які комбо карти варто купувати в Hamster Kombat 13-14 серпня.

Що таке комбо карти в Hamster Kombat та чому їх варто купувати

Комбо картки – це неповторна комбінація із трьох карт, яка постійно змінюється. Це відбувається 15:00 (за київським часом). Це комбо може бути використане лише протягом 24 годин. Тому радимо вам слідкувати за новинами за нашому сайті, щоб не проґавити можливість отримати бонус 5 млн монет сьогодні.

Приз, який ви отримаєте за придбання актуальних комбо карт, допоможе вам покращити свою біржу і збільшити пасивний прибуток.

Комбо карти на 13-14 серпня

  • Картка №1 — Cointelegraph.
  • Картка №2 — CEO.
  • Картка №3 — NFT Marketplace.
По теме:  1 млн монет чекає на вас: який секретний шифр заховали в Hamster Kombat 13 червня

Як відбувається купівля комбо карт

  • Зайдіть у Telegram і відкрийте міні-застосунок Hamster Kombat.
  • Натисніть на кнопку «Комбо», яка розміщена з правого боку над зображенням хом’яка, або кнопку «Mine», яку ви побачите в полі знизу.
  • Шукайте карти, переглядаючи вкладки «Markets», «Legal», «PR & Team», «Web3» і «Specials». Щойно ви знайшли потрібну карту – купуйте її.

Якщо на вашому рахунку недостатньо монет для придбання карт, зайдіть у гру через декілька годин. За цей час у вас накопичиться достатня кількість ресурсів для здійснення покупки.

Також вам варто бути готовими до того, що деякі карти вимагатимуть виконання додаткового завдання. Наприклад, вам проситимуть підписатись на канал рекламодавців, переглянути відео, запросити друзів у гру або підвищити рівень інших карт.

Щойно ви зберете усі комбо картки, на екрані ви побачите сповіщення з підтвердженням транзакції і ви отримаєте обіцяну винагороду – 5 млн монет.

Комбо картки повинні з’явитися  у полі над хом’яком. Якщо цього не сталося, вам потрібно оновити сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

По теме:  В Кабмине хотят запустить онлайн-платформу для помощи бизнесу

Що потрібно робити з картами

Бонус, який ви отримаєте за збір актуальної комбінації, можна витрачати на купівлю нових або апгрейда раніше придбаних карт, адже це допомагає збільшувати пасивний прибуток.

При купівлі нової картки, звертайте увагу, який прибуток вона приносить за годину – чим вище, тим краще. Наприклад, вигідною буде карта за 4,000,000 монет, яка приносить +400к прибутку на годину, адже вона окупиться всього за 10 годин.

Також радимо не витрачати всі ресурси одразу, адже вам може бракувати монет на придбання нового комбо.

Схожі проєкти

Ігри-«тапалки» продовжують набирати популярність. Все через те, що заробляти криптовалюту в них дуже просто і для цього не потрібно жодних вкладень. У Hamster Kombat є вже чимало аналогів, на які вам варто звернути увагу.

Коли відбудеться лістинг Hamster Kombat

Наразі команда розробників не називає точної дати лістингу, хоч гравці сподівалися, що він відбудеться у липні.

По теме:  Новий секретний шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat на 27-28 серпня

Втім, Hamster Kombat вже має велику кількість шанувальників та активних користувачів і біржі зацікавлені в її лістингу якомога швидше. Тому, він може відбутися найближчими місяцями.

Рекомендуємо вам вже зараз зараз зареєструватись на великих біржах, які можуть включити токен в свій лістинг. Ці платформи допоможуть вам вивести зароблені гроші і зробити це за дуже вигідним курсом.

  • KUCOIN — перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat;
  • BINANCE – відома своєю надійністю та зручним функціоналом;
  • OKX – ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених трейдерів завдяки інтуїтивному інтерфейсу;
  • ByBit – приваблює широку клієнтську базу та передові технології;
  • BingX – виділяється своєю надійністю та зручністю використання;
  • GateIO – підтримує безліч криптовалют та надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit – зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.

Раніше Полемика писала про ще один простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.